HTML

dolgok.

ß. lány. Budapest. 17. barna melírozott hajú/barna szemű. szemüveges (N). tanuló. zenefüggő [Paramore ♥]. zenegyűjtő. könyvet olvas [twilight saga;harry potter,the immortals;evernight;stargazer ♥].

tv-ben Odaátot,Született Feleségeket, Vampire Diaries-t, Cougar Town-t és South Parkot néz ♥. photoshopfüggő. félénk. makacs. hangulatember. énekespalánta. USAmániás. angolnyelvb*zi. időjárásb*zi. fényképez 0-24h.

linkek.

Egyéb helyek ahol megtalálható vagyok:

myspace.

music ♥.

LJ.

graphics.

deviantart.

youtube.

purevolume.

képek.

flickr.

2009.09.12. 22:40 misguided.ghost

#57.

Nincs kinek írnom msnen; unatkozom, de nincs kedvem olvasni sem; és eléggé fura kedvem van. Ilyenkor szeretem, hogy van blogom. És amúgy is írnom kellene már.

Múltkor természetesen kihagytam dolgokat... úgy emlékszem kettőt is, de persze csak egy jut az eszembe >< Szóval apámmal már több mint egy hónapja nem találkoztam, mert eléggé be volt havazva. Lakást adtak el/házat kerestek. És sikerült :D Vettek egy kertesházat, kb 20-30 percre a várostól. Kész ház, csak belül még van ahol hiányzik a festés, burkolás, stb, szóval apámnak most azon kell dolgoznia. Meg stúdióban is voltak. [Apám egy bandában dobos. A reklám helye xD] Na szóval, a házas dologknak tökre örülök, mert azért mégis más lesz, mint az eddigi egy szobás lakásuk. Ott kb 2 éve nem is jártam, de most így a költözés után biztos más lesz. Lehet többet láthatom majd az öcsémet :D

Sertésinfluenza... kiderült, hogy csak felfújták az egészet xD Szóval senki se parál már kifejezetten.

Suli... mostmár kezd tényleg sulis lenni -.-" Jövő héten 2 dogát írunk. Angolból felelés... ez annyira nem zavarna, de ez a nő MINDENKIT le fog feleltetni... utálok felelni. Ofőnél általában úgy volt, hogy engem kihagyott :$ xDD És ilyen hülye anyagból, amit meg kell tanulnom, mert nem tudom. Na de csak meglesz :'D Csak van mégegy "félelmem". Szerintem ennél a tanárnál nem leszek ötös :| Csütörtökön feleltetette az egyik osztálytársamat, és egész jól elmondta. Szóval mikor végzett, mindenki egyből mondta, hogy négyes... és vártuk, hogy majd a tanár mosolyogva rávágja, hogy igen. De nem. Hármast adott neki... pedig simán megért volna egy négyest. Áááá, nem akarom xD Mind1.

Csütörtökön leadták az amcsiknál az Odaát ötödik évadának első részét *_* Pénteken hazaértem, és már töltöttem is. Annyira hiányzott már xD Állati jó rész *_* És egy másik sorozat is szintén csütörtökön kezdődött, The Vampire Diaries. Tuti folytatni fogom a nézését, megtetszett nagyon. Könyvből van csinálva, ami 4 részből áll, szóval tervezem, hogy majd letöltöm és elolvasom őket :D De addig még el kell olvasnom pár dolgot xD Most az Evernightot olvasom, a felénél járok, és eddig baromi jó. Aztán majd újra akarom olvasni a Twilightot és a New Moont is xD

Tegnap végül nem mentünk moziba... egyik barátnőm megbetegedett pont :/ De mivel nagyon látni akartuk, megyünk helyette holnap xD Annyira várom már.

Amúgy kaposvári barátnőimmel már azt tervezzük, hogy lemegyek hozzájuk szilveszterezni, és elmegyünk majd billiárdozni meg karaokézni *_* Nagyon akarom már, hogy szilveszter legyen. Látni akarom őket. Utálom, hogy a legjobb barátnőim messze élnek. Annyira nem fair :(

Írnom is kéne már. Nem is emlékszem, mikor írtam utoljára valamit. De tudom, hogy itthon úgyse fogom magamat rávenni. A suliban tudnék talán, dehát szünetekben folyamatosan kártyázunk xD, órán meg hát... még nem volt rá alkalom.

És megint biztos kihagytam valamit. De maximum majd megszerkesztem... ha nem leszek lusta hozzá.

 

ßy ß.
2009.09.12. 22:35

♪: Silversun Pickups - Sort Of
hangulat:
fura.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://doesitevenmatter.blog.hu/api/trackback/id/tr571378083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása