HTML

dolgok.

ß. lány. Budapest. 17. barna melírozott hajú/barna szemű. szemüveges (N). tanuló. zenefüggő [Paramore ♥]. zenegyűjtő. könyvet olvas [twilight saga;harry potter,the immortals;evernight;stargazer ♥].

tv-ben Odaátot,Született Feleségeket, Vampire Diaries-t, Cougar Town-t és South Parkot néz ♥. photoshopfüggő. félénk. makacs. hangulatember. énekespalánta. USAmániás. angolnyelvb*zi. időjárásb*zi. fényképez 0-24h.

linkek.

Egyéb helyek ahol megtalálható vagyok:

myspace.

music ♥.

LJ.

graphics.

deviantart.

youtube.

purevolume.

képek.

flickr.

2009.05.19. 20:32 misguided.ghost

#30.

De szép kerek szám. 

Unalom van. Nem történik semmi... 

Az időjárás egy tragédia. Tényleg elegem van... bááár ma 6 után D felől volt kb. 10 dörgés :) Legalább ennyi...

Amúgy pénteken volt az évadzáró része a kedvenc sorozatomnak, vasárnap pedig a második kedvenc sorozatomnak xD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Őszig szünet, természetesen... nem tudom, hogy fogom kibírni... el kell kezdenem majd masszívan filmeket nézni :')...

...ha végre tényleg nem lesz más dolgom. Ugyanis a tanárok meghülyültek. Szinte mindenből dogát írunk a következő 1 hétben... Túlvagyunk a vizsgákon, bőven van jegyünk... jó persze, azért mégis van még 17 [azt hiszem] nap a suliból, de akkoris =/ Annyira belefáradtam már az egészbe... tényleg lehetne már vége.
Most rögtön, csütörtökön töri tz, pénteken olasz és matek doga... de szerencsére van, ami tartsa bennem a lelket...

...ugyanis szombaton barátnőmnél "kertiparti" :D Igazából ez is szülinapi buli lesz :') Csak ez nem olyan kifejezetten berúgós xDD De azért a berúgós részből is lesz egy kicsi xD

Na, befejeztem :D

 

ßy ß.
2009.05.19. 20:30

♪: Anberlin - Alexithymia
hangulat:
okéés.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://doesitevenmatter.blog.hu/api/trackback/id/tr871132151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stormhunter 2009.05.20. 22:13:34

Szia!
Ha már mindenki eltűnt, akkor írok.:)
Péntekre izzítsd be a géped, mert talán idén az egyik legjobb esély lesz arra, hogy normális zivatarláncolat vonuljon át felettünk. Remélem még holnap ilyenkor is ilyen jók lesznek a modellfutások. Ha bejön, akkor heves vihar is lehet, komoly széllel.;)

misguided.ghost · http://s187.photobucket.com/albums/x297/Betty920418/ 2009.05.21. 14:14:39

szia :D
igen, tudok róla... úgy néz ki, ez összejöhet :D már töltöm az elemeket xD
süti beállítások módosítása